Limic Oy on LED pohjaisten valotuotteiden ja valojen ohjausjärejstelmien maahantuoja. Olemme toimineet myös LED valojen ja LED-ohjaimen valmistajana vuodesta 2004 lähtien. Meillä on vankka kokemus aiheesta ja LED-valojen erikoisverkkokauppamme, Valokas.fi, perustimme jo vuonna 2008.

Loistava värien toisto

Olemme erikoistuneet erittäin hyvin värejä toistaviin CRI90+ LED valoihin ja erityisesti LED-valonauhoihin.

Monikäyttöisyys

Tee älykäs ja helppokäyttöinen valojen ohjaus tuotteillamme. Voit myös yhdistellä tuotteillamme eri järjestelmiä keskenään kuten ZIGBEE 3.0, Philips HUE, Ikea Home Smart, Lidl Home, Amazon Echo tai Alexa, DALI, KNX, langaton RF ohajus (Joustava) tai 1-10V vain joitakin mainitaksemme. Myös painikeohjaus (push-dim) on mahdollinen.

Säädä älypuhelimella tunnelmaa

Huoneen tunnelmaa on helppo muuttaa valon avulla. Voit halutessasi säätää valaistuksen värilämpötilaa, lisätä valoon väriä jolla luot uutta sisustusta ja jopa luoda rentouttavan tunnelman illalliselle. Kaiken tämän voit tehdä ZigBee yhteensopivilla valoilla, niiden ohjaimilla ja säätimillä.

Liity sähköasentajarinkiimme

Liity sähköasentajarinkiimme ja saat uusia asiakkaita sekä alennuksia laadukkaista ja pitkäikäisistä tuotteistamme. Ota rohkeasti yhteyttä meihin, niin kerromme lisää.