Meiltä laadukkaat työ- ja ympäristötövalot ajoneuvoihin ja veneisiin.

Kuvan pelastusajoneuvon lähiympäristö on valaistu kestävillä ja tehokkailla ympäristövaloilla, tuote MTSL61W. Löydät sen mm. verkkokaupastamme. Pelastusajoneuvon kalustotilat on taas valaistu LED listoillamme, jotka olemme suunnitelleet yhdessä valmistajan kanssa käytettäväksi tähän tarkoitukseen. Niitä on eri mittaisia ja löydät nekin verkkokaupastamme.

YMPÄRISTÖVALOT

ECE-R10 hyväksytyt kestävät ja paljon valoa tuottavat ajoneuvon lähialueen valaisevat ympäristövalot. Tuotteella on ECE R10 hyväksyntä. Hyväksyntänumero E13 10R – 05 15100 (E13*10R05/01*15100*00). Hyväksyntätodistuksen löydät sivustoltamme, suora linkki: www.limic.fi/tiedostot/approvals/SL61-E13.pdf

Tuotteen tarkemmat tiedot löydät Valokas.fi -verkkokaupasta.

KESTÄVÄT TYÖVALOT

Tuomme maahan kestäviä ja pitkäikäisiä vesitiiviitä työvaloja. Voimme toimittaa myös E-hyväksyttyjä valoja.

Tyypillisä ominaisuuksia LED työ-valoille ja valonheittimille:

  • Valot täyttävät militarminormit US MIL810-STD ja GJB 150
  • Valon kotelointiluokka IP69K (hyväksyntädokumentti löytyy sivuiltamme)
  • Täyttää seuraavat altistumistestit: UV säteily, suolasumu, tärinätesti, altistaminen hiekkaiselle ilmalle ja pölylle (aavikko-olosuhteet), matalan ja korkean lämpötilan testit, lämpöshokki ja korkean ilmanalan testit.
  • RoHS yhteensopiva, täyttää myös CE määräykset
  • Vesitiivi kotelo militarminormit täyttävällä hengitysventtiilillä
  • Linssi: GE:n LEXAN lissin. Optisesti 100% puhdas linssi. Valon läpäisykyky 96%
  • Vesitiivis DIN-normin Deutch DT-liitin.
  • Elinaikaodote 50000 tuntia perustuen LM80-testiin
  • Käyttöjännite 9-36 Vdc

Voimme toimittaa työvaloja, valonheittimiä ja aujoneuvojen lisäpitkä myös E-hyväksyttynä, esimerkiksi palkkityyppisiä tehokkaita valoja. Osa hyväksyntädokumenteista on ladattavissa sivuiltamme. Esimerkiksi lisäpitkä palkkivalo on saanut ECE-R112 hyväksynnän.

Kuvassa pelastusajoneuvon valomastossa on alla 40W tövalot antamaan yleisvaloa lähialueelle ja yläpuolella 160W LED lisäpitkät (E-hyväksytyt) antamaan valoa pidemmälle.

E-hyväksytty palkkityyppinen IP69K tiiveysluokan (kaasunpostoventtiili) ajoneuvon lisäpitkä. Samaa mallia saa myös työvalona. Hyväksyntä- ja testausdokunetit löytyvät sivuiltamme.