Erillaisia ohjeita ja artikkeleita hyvän valaistuksen tekemiseen ja LED valojen asennukseen. Olemme keränneet artikkelimuotoon myö joitakin UKK eli usein kysyttyjä kysymyksiä joihin vastaamme.

Yleisopas keittiön valaistukseen: keittiön työtason valaistus. Melkoisen täydelline vastaus yleiseen UKK kysymykjseen kuinka teen keittiön välitilan valaistuksen.

Värilämpötilan säätö valaistuksessa. Mitä hytötyä on värilämpötilaltaan säädettävistä valoista?

CRI lukema, onko se tärkeä? Valon värintoistokykyä mitataan värintoistoindekisllä (CRI). Onko sillä merkitystä esim. kodin ja keittiön valaistuksessa.

Valojen elinikä. Valoille kerrotaan useita erillaisia arvoja niiden eliniäksi. Mitä ne tarkoittavat ja miten ne määritellään. Onko valot olleet testissä päällä 75000 tuntia eli 3125 päivää?

LED-valonheittimen sähköturvallisuus. Saman näköinen tuote, mutta onko se turvallisuuden kannalta samanlainen? Mistä voin tietää onko tuote turvallinen?

Kuva valehtelee enemmän kuin tuhat sanaa. Miten valon värilämpötila vaikuttaa kuvaamiseen ja voiko kuvan värilämpötilaa säätää.

Miksi jotkut LED-valot maksavat enemmän kuin toiset? (LED-komponentit) Mistä LED valon hinta muodostuu? Onko hinnalla väliä tuotteen eliniässä ja laadussa?

Miksi jotkut LED-valot maksavat enemmän kuin toiset? ( Lämmönhallinta) Miksi LED komponentin jäähdytys on tärkeää tuotteen toimivuuden kannalta?

Voiko LED-valo tai LED-komponentti rikkoutua? Voiko LED valo rikkoutua sille luvatun elinajan sisällä? Jos voi, niin muiksi?

Yleisopas epäsuoran valahistuksen tekemiseen. Kuinka teen hyvä epäsuoran valaistuksen kotiin. Tässä on vastaus usein kysyttyyn kysymykseen (UKK).

Facebook
Facebook
YouTube
Instagram