Sähkö- ja asennustarvikkeet

Maahantuomme ja myymme erillaisia sähkö- ja muita valojen asennustarvikkeita. Olemme valinneet asennustarvikkeita tuoteohjelmaamme lähinnä LED-valojen asennukseen. Asennustarvikkeisiin kuuluvat esimerkiksi erillaiset vesitiiviit asennuskotelot ja liittimet. Valikoimassamme on myös IP20 luokan liittimiä, joilla asennustyö on helppoa ja nopeaa.

Kaapelivalikoimastamme saat asennuskaapelit myös RGB ja RGBW LED nauhoille.

Muista asennustarvikkeista tärkeimmät liittyvät LED-paneeleiden asennukseen, joihin meillä on tarjota uppo- ja pinta-asennuskoteloita, sekä asennusvaijereita riippuasennukseen. Luonnollisesti meillä on laaja valikoima alumiinisia profiileja LED-nauhojen asennuskeen. Asennusprofiilien kannen (diffusori) laatuun kiinnitämme erityistä huomiota, koska valo kulkee kannen läpi. Tuotteissamme on käytöstä vain parasta laatua olevat kannet, jotka vaikuttavat valon ominaisuuksiin mahdollisimman vähän ja niiden elinikä on pitkä. Kannet eivät kellastu ajan myötä.

Suurin osa näistä tuotteista on projektimyynnissä, eikä näitä varastoida. Myymme tuotteita vain tukkuerinä toimitusajalla.